Hirdetés

Egy kisebb vagyonba kerül a Hublot FIFA-s okosórája



|

A Google új Wear OS rendszerét futtatja az okosóra, amiből csak 2018 darab készül.

Hirdetés

A Hublot újonc még az okosórák piacán, azonban óragyártóként hatalmas tapasztalattal rendelkezik. A francia márka bemutatta az első luxus-okosóráját, amely a Google új Wear OS rendszerét futtatja. 

Hirdetés

Az okosóra a FIFA-val együttműködésben készült, ezért a neve kissé furcsa lesz: Big Bang Referee 2018 World Cup Russia. Korlátozott darabszámban készül, mindössze 2018 lesz belőle. 

A könnyített titánból készülő okosóra számlapját 6 H-formájú csavar és kevlárelemek díszítik. Az AMOLED-kijelző 400 x 400-as felbontású, és bár sajnos maximum 1 napos üzemidőt tesz lehetővé, az 5 ATM-es vízállóság azért jó hír. 

Ha már FIFA: az okosóra minden mérkőzés kezdete előtt 15 perccel értesíti majd a viselőjét a 2018-as világbajnokság alatt, illetve a gólokat, sárga és piros lapokat, valamint cseréket is mutatja. A gólok során vibrál majd, illetve statisztikákat is mutat. 

Android 4.4-től és iOS 9-től fölfelé bármivel használható, és már április közepétől kapható. 5200 dollárba kerül egy. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.