Hirdetés

Egy közvéleménykutatás szerint tízből kilenc amerikai tinédzsernek iPhone-ja van



|

Soha nem volt még olyan népszerű az USA fiataljainak körében az iPhone, mint most.

Hirdetés

A Piper Sandler befektetési bank több mint hétezer amerikai tinédzsert kérdezett meg az USA 47 államából arról, mely gyártó okostelefonját birtokolja: a megkérdezettek 88%-ának jelenleg iPhone-ja van, míg 90% szerint a következő telefonja iPhone lesz vagy az marad. A Piper Sandler szerint mindkét eredmény abszolút csúcsnak számít.

Kiderült továbbá az is, hogy bár még mindig a készpénz a nyerő fizetési mód a tinédzsereknél, az Apple Pay a második legfelkapottabb megoldás a köreikben.

Hirdetés

Egy hasonló kutatásról 2019-ben is hírt adtunk: akkor az jött ki, hogy a megkérdezett amerikai fiatalok 83%-ának iPhone-ja van, valamint hogy 86%-uk megtartja a jelenlegi készülékét, vagy legközelebb iPhone-ra vált.

Idén januárban jelentette be az Apple, hogy az iPhone-ok aktív felhasználói bázisa meghaladta az egymilliárdot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.