Hirdetés

Egy lakás árát fizették ki az első USB-C-s iPhone-ért



|

Jövedelmezőnek bizonyult a barkácsolás.

Hirdetés

Gazdára talált a világ első USB-C-s iPhone-ja, amit nem a saját fejlesztésű Lightning-csatlakozóját erőltető Apple-nek, hanem egy svájci mesterszakos egyetemistának, Ken Pillonelnek köszönhetünk.

Még októberben számoltunk be róla, hogy Pillonel saját kezűleg alakított át egy iPhone X-et, amit nem sokkal később már az Ebayen hirdetett, hogy további projekteket finanszírozhasson a világhírűvé vált mobil eladásából.

Hirdetés

A jelek szerint pedig bőven lesz miből gazdálkodnia, az árverés győztese ugyanis 86 ezer dollárt, vagyis 27,4 millió forintot fizetett az egyedi iPhone X-ért, amit mellesleg még frissíteni sem lehet, mivel Pillonel csak így tudja garantálni, hogy működőképes marad.

Az USB-C-s iPhone megalkotója egyébként még ezzel az összeggel sem lehet felhőtlenül boldog, mivel néhány napja már 100 ezer dollár felett is járt az aukció, ám a jelek szerint időközben visszavonták a legmerészebb ajánlatokat.

Hiába került egy garzon árába, az egyedi iPhone akár még befektetésnek is jó lehet, főleg, ha igaznak bizonyul a pletyka, és az Apple végül inkább teljesen elhagyja a fizikai portot a telefonjairól, minthogy bevezesse a várhatóan kötelezővé váló univerzális szabványt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.