Hirdetés

Egy luxusautó árát is kifizethetik ezért a bontatlan iPhone-ért



|

Az Apple első okostelefonja 2007 óta pihen az eredeti csomagolásában.

Hirdetés

Az Apple logóját viselő, vagy az ahhoz kapcsolódó történelmi csecsebecsék iránt mindig nagy a kereslet, a műfaj egyik különleges alkategóriája pedig az olyan termékeké, amelyek habár már régiek, sosem bontotta ki őket a tulajdonosuk.

Áprilisban mi is beszámoltunk egy olyan első szériás iPhone-ról, amiért a youtuber MKBHD több mint 14 millió forintnyi dollárt fizetett, csak hogy a világ szeme láttára csomagolja ki, pillanatok alatt a töredékére csökkentve az értékét. Ha te is szeretnél forgatni egy ilyen videót, most itt a lehetőség.

Hirdetés

Az LCG Auctions ugyanis nemrég listázott egy eredeti, 2007-es kiadású bontatlan iPhone-t, amely kezdő licitje 10 ezer dollárról, vagyis 3,41 millió forintról indul, az aukciósház viszont 50-100 ezer dollár közé saccolja az értékét, vagyis akár 34 millió forintot is fizethet érte a következő birtokosa.

A 4 GB-os tárhellyel szerelt készülék leírása sajnos nem árul el részleteket, így nem tudni, kihez tartozott ez a különleges mobil, ahogy azt is titok fedi, hogy miként vészelhette át az elmúlt 16 évet a gyári fóliában. Aki licitálni szeretne, az erre a linkre kattintva a kiírás szerint még 16 napig megteheti, bár cikkünk írásakor valamilyen okból épp szünetel az ajánlatok fogadása.  

A bontatlan iPhone-ok között eddig egy áprilisban eladott példány tartja a csúcsot, amely 50 ezer dollárért, vagyis nagyjából 17 millió forintért cserélt gazdát, a most árverezett példánynak viszont a csomagolás épsége miatt minden esélye megvan az új rekord felállítására.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.