Hirdetés

Egy magyar társasjáték-készítővel indított nyereményjátékot a Samsung



|

A Párhuzamos Programokban telefonok képernyője alapján kell megtalálnunk egyes karaktereket.

Hirdetés

Győri Zoltán Gábor neve jól ismert hazai társasjátékos körökben. 2012-ben vetette bele magát a témába, fejleszteni és tervezni kezdett társasokat. 2017-ben elindította a Mit Játsszunk? YouTube csatornát, illetve több saját társasa is megjelent, köztük az Igen? és a Spicy.

A Fold3 és a Flip3 indulásának apropóján a Samsung összefogott Zolival, hogy egy sokadik reklám helyett valami újdonsággal hívják fel a telefonokra az emberek figyelmét.

Hirdetés

A Párhuzamos programok nevű játékban egy kávézót és annak 26 vendégét vizsgálhatjuk. Ha valakinek bele szeretnénk lesni a telefonjába, erre is van lehetőségünk, amiből kiderülhet többek között, hogy ki tervez nyaralást, hogyan sikerült a reggeli edzés vagy milyen sorozatokat néznek mostanában - írja a HVG.

"A társasjátékozás a mindennapjaim része, ha tehetem, főleg ezzel foglalkozom. Sokadik éve csiszolgatom a műveltségem, sok száz játék megfordult a kezeim közt, és szép gyűjteményt tudhatok a magaménak"

A játék készítésekor a tervezők közel 30 karaktert írtak meg, az ezeket megformáló színészek pedig majdnem 40 féle alkalmazást használtak fel arra, hogy elrejtsék a leendő játékosoknak a nyomokat. Az appok között szerepelnek társkereső alkalmazások, üzenetküldők, közösségi felületek, de még játékok is.

Az elsőre csak egy jó marketing fogásnak tűnő játék tényleg képes lekötni az ember figyelmét, ha pedig valaki jól oldja meg a rejtélyeket, akár egy Fold3-at vagy Flip3-at is nyerhet. Akkor sincs azonban baj, ha a 2x10 kérdésből csak egyet tudunk helyesen megválaszolni, már akkor is esélyt kapunk egy Buds2 bezsebelésére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.