Hirdetés

Egy MI elképzelte, milyen lenne a Naprendszer, ha ételekből állna



|

Betáplálták egy mesterséges intelligenciába a kellő információkat, az pedig megmutatta, hogy nézne ki az ehető Naprendszer.

Hirdetés

Rendkívül jó elfoglaltság lehet unalom esetén az egyre több feladattal megbízható MI-k képességeinek próbálgatása az interneten. Az, amelyik talán a legnépszerűbb közöttük, nem valamiféle automatizáló, vagy hasznos feladattal leköthető MI, hanem a MidJourney, ami ugyanúgy képes egyszerű, mint összetett parancsok alapján bármiről képet készíteni.

Az egyelőre bétaállapotú szoftver a múltban létrehozott már egy-két érdekes alkotást, időnként egészen kétségbeejtő kompozíciók születtek, most azonban valami sokkal jobbat sütött ki.

Hirdetés

A Midjourney-t bárki ingyenesen elérheti az MI Discord szerverén, itt egy gyors regisztráció után már kérhetjük is a legkülönfélébb alkotásokat. Így tett Fraser Cain, aki arra kérte a Midjourney képalkotóját, hogy készítse el a naprendszerünk égitestjeit ételként újraálmodva.

Meglepő módon egészen ínycsiklandó a végeredmény. A gusztusos piteként újjászületett Földbe például kedvünk lenne beleharapni, de persze van olyan műalkotás is, amint már nehezebb értelmezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.