Hirdetés

Egy modder működésre bírta a világ legrosszabb kontrollerét



|

Rudeism véghez vitte, amire a Fisher Price gondolni sem mert.

Hirdetés

A mémkultúra lelkesebb fogyasztói még emlékezhetnek a Fischer Price kisbabáknak szánt játékkontrollerére, amely néhány éve robbant be igazán a köztudatba, amikor egy vicces kedvű internetező úgy csinált, mintha azzal próbálta volna elkenni a Super Smash Brothers karaktereinek száját.

A poén lényege, hogy a ránézésből is mókás eszköz természetesen nem alkalmas játékok vezérlésére, legfeljebb nem túl fülsimogató hangokat lehet kicsikarni belőle. Egy modder azonban nem nyugodott bele ebbe az áldatlan állapotba, és egy működőképes kontrollert faragott a játékszerből.

Hirdetés

Az új-zélandi Rudeismtől nem állnak távol a meredek projektek, hiszen ő volt az, aki korábban egy baguette-tel esett neki az Overwatchnak és Morse-kódokkal pörgette ki a Dark Souls III-at. A Fisher Price termékéből pedig egy Xbox kontrollert faragott, miközben sikerült megőriznie az irritáló beépített hangokat is. Az alábbi videón az Elden Ring mellett csodálhatjuk meg az eszköz képességeit, s hát mi tagadás, a játék komor hangulata kiválóan ellensúlyozza a bohókás kiegészítőt.

Érdemes felhívni a figyelmet a kontroller különleges funkciójára is: mivel a Fisher Price csak egyetlen joysticket tett rá, Rudeism egy kapcsolóval oldotta meg, hogy váltani lehessen, hogy ez éppen bal, vagy jobb oldali karként funkcionál.

Fogadni mernénk rá, hogy ha a gyártó hivatalos forgalmazásra adná a fejét, valószínűleg nem kevés vásárló akadna, aki már csak poénból is lecsapna egy ilyen kütyüre. Nekik reménykedésre adhat okot, hogy abban a korban élünk, amikor az RGB-s gamer maszk is valósággá vált, szóval semmit sem lehet kizárni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.