Hirdetés

Egy napig volt tölthető bármilyen androidos mobilra a Gmail Go



|

Az összes androidos okostelefonra elérhetővé tette a Gmail Go verzióját a Google, majd gyorsan visszahívta az appot.

Hirdetés

A csapból is az 5G folyik, azonban az emberek nem csak kivétel nélkül az 1200-1400 eurós csúcsmobilokért rohannak a boltokba, mint azt néhány cég szeretné velünk elhitetni. Ami azt illeti, az olcsóbb készülékeket továbbra is sokan veszik, ezekre pedig a Google különleges Go variánsú appokat adott ki a legnépszerűbb szolgáltatásaihoz.

A Go változatú appok általában kevesebb funkciót és szerényebb dizájnt kínálnak a gyorsabb működésért és kisebb tárhelyigényért cserébe. 

Hirdetés

Nemrég a Google Play Áruházban felbukkant a Gmail Go legújabb változata is. Sokan megörültek, de a dolog nem tartott sokáig, egy nap után ugyanis a Google visszahívta a Gmail Gót, az app tehát megint nem kompatibilis a legtöbb androidos mobillal. 

Most megy a találgatás, hogy vajon hibázott-e valaki a Google-nél, és eleve tévedésből tették elérhetővé a lite verziós appot mindenkinek, vagy pedig tényleg szeretnék felkínálni az összes mobilra a Go verziós appokat, csak valaki a tervezettnél előbb élesített valamit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.