Hirdetés

Egy pár Galaxy S5-tel is lehet már bányászni



|

8 darab régi Samsung okostelefon hatékonyabb a digitális pénz bányászatában, mint egy Intel Core i7-2600-zal szerelt asztali PC.

Hirdetés

Nem túl meglepő, de sok okostelefon manapság tényleg jobb teljesítményre képes, mint pár néhány éves PC. Miért ne lenne hát több egymáshoz kapcsolt okostelefon erősebb, mint egy asztali gép? 

Hirdetés

A jelek szerint mindössze 8 darab Samsung Galaxy S5-re van szükség ahhoz, hogy a Bitcoint egy asztali gép hatékonyságával kezdje el valaki bányászni. Igazából a Samsung szerint fogyasztásban még hatékonyabbak is a mobilok, mint egy hasonló erejű PC. 

Az újrahasznosítási ötletbörzén a Samsung megmutatta, hogy a régi okostelefonokat is lehet még valamire használni: jelen esetben bányászatra. A Samsung összesen 40 Galaxy S5-öt kapcsolt egymáshoz a demó kedvéért, ezeket a Samsung által írt új rendszer vezérli. Elvileg hamarosan nyilvánosan is megjelenik ez a rendszer. 

A Samung mutatott még egyéb érdekességeket is, például az Ubuntut laptopként futtató Galaxy Tab táblagépet vagy egy monitorrá alakított Galaxy S3-at. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.