Hirdetés

Egy rakás be nem jelentett telefont szivárogtatott ki a Google



|

Nyolc különböző gyártó termékeinek neve jelent meg egy a Google által közzétett listán.

Hirdetés

Különböző gyártók az év különböző időszakaiban mutatják be új termékeiket - a OnePlus például a jövő héten a OnePlus 9-es szériát és az ezt kísérő okosórát fogja leleplezni, és lesz Samsung, valamint Realme esemény is a közeljövőben. Sok leleplezés vár még ránk idén, de ezek egy részét a Google most ellőtte.

Igaz, legalább részleteket nem közölt, de az ARCore-t támogató készülékek listáját frissítette. A huszonhárom, frissen felkerült termék között volt pár olyan, amiről még csak pletyka szintjén vagy egyáltalán nem hallottunk.

Hirdetés

A felsorolásban megjelent az Asus Zenfone 8 Flip, ami az Asus következő nagy készüléke lehet, feltehetően kihajtható kamerával, valamint a Moto G100 is, ami a Motorola Edge S Snapdragon 870-es, globális piacra szánt változata lehet. A Realme 8 Pro ugyancsak felbukkant, ezt március 24-én mutathatják be.

Kevésbé meglepő a Samsung A52 4G, A72 4G és A82 5G készülékeinek említése, ezekről jó néhányszor hallottunk már, és várhatóan a március 17-ei Awesome Unpacked eseményen debütálnak.

A listán szerepelt még az LG Stylo 7, az Oppo Reno 5A és Oppo Reno 5 Pro Plus 5G Bosch, valamint a TCL 20 Pro 5G és a ZTE Z6650S. Kíváncsian várjuk a bejelentéseket, valószínűleg nem kell sokáig türelemmel lennünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.