Hirdetés

Egy terás tárhellyel jöhet az iPhone 13?



|

Lehet, hogy a következő iPhone generációban már nem kell beérnünk 512 GB-tal.

Hirdetés

Sok felhasználó még a 64 GB-ot sem tudja kihasználni, mert nem telepít annyi appot, nem fotóz és videóz annyit, hogy megteljen a tárhely. Ugyanakkor másoknak meg többre volna igénye, és szűkös nekik az 512 GB; az iPhone-ok nem bővíthetők memóriakártyával, úgyhogy a vásárlásnál kell meghozni a tárhellyel kapcsolatos fontos döntést.

Az iPad Pro esetében már választható az 1 TB, a 11 hüvelykes modell esetében például 200 ezer forinttal kell többet fizetnünk érte, mintha a 128 GB-os alapváltozat mellett döntenénk. Az iPhone 12 Prót és Pro Maxot nézve a legkisebb (128 GB) és legnagyobb (512 GB) kiadás között egyaránt 132 ezer forint a különbség.

Hirdetés

A Wedbush elemzői úgy vélik, az iPhone 13-ak esetében is választható lesz majd az 1 TB, és hasonló árkülönbségre kell majd számítanunk. Ezzel az Apple felzárkózna a konkurenciához: a Samsung a Galaxy S10-nél kínált először ilyen kapacitású készüléket.

Az iPhone 13-ak szokás szerint ősszel jelenhetnek meg, pletykák alapján Touch ID-val, 120 Hz-es kijelzővel, és a mostanihoz hasonló dizájnnal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.