Hirdetés

Egy Tesla stoptáblának nézett egy Burger King emblémát



|

A történet még viccesebb kanyart vett, ugyanis a gyorsétterem-lánc frappáns reklámot kanyarított belőle.

Hirdetés

Amikor arról van szó, mennyire okosak vagy épp biztonságosak az okosautók, két markáns vélemény csap össze. Az egyik szerint, ha még a teljesen autonóm közlekedés ideje még nem is érkezett el, de a különféle vezetéssegítő, sávtartó, környezetet figyelő és baleseteket megelőző funkciók már teljesen megbízhatóak. Mások viszont úgy látják, még mindig nem kéne ilyesmikre bízni az életünket, mert az okosrendszerek bizony nem tévedhetetlenek, sőt.

Hirdetés

Az utóbbi véleményt erősíti egy olyan vicces videó, amelyet egy Tesla tulajdonos tett közzé még májusban, miután egy olyan útszakaszon, ahol nagyon gyakran jár, az autója napról napra beugrott ugyanannak: a távolban felbukkanó, pózna tetején csücsülő Burger King logót stoptáblának nézte, és szépen elkezdett lelassítani. Az autópálya kellős közepén. Mutatjuk:

A videó leírásában ugyan az szerepel, hogy a problémát (valószínűleg egy szoftverfrissítéssel) azóta orvosolták a Tesla rendszerének fejlesztői, de a videó eljutott a Burger King reklámjaiért felelős csapathoz is, akik azonnal megérezték az ebben rejlő lehetőséget.

"Még a mesterséges intelligencia is tudja, mire vágysz" - hangzik az új szlogen, amelyhez még az eredeti videó részleteit is felhasználó reklámfilm készült. Ebben egy olyan akciót is hirdetnek, amelynek keretében, ha valaki lefotózza, ahogy egy okosautóval egy Burger King pózna előtt áll, kuponkódot kap, amelyet az étteremlánc mobilappjával történő rendeléskor egy ingyen szendvicsre válthat.

Tény persze, hogy valószínűleg pont nem a Tesla-tulajdonosok szorulnak leginkább egy ingyen burgerre, de a reklám vírusmarketinges ereje vitathatatlan. Mindenesetre azért óvatosan a hazai Teslákkal, van errefelé is megannyi összekeverhető jelzés az utak szélén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.