Hirdetés

Egy titokzatos tartalmú rózsaszín szószért őrülnek meg a TikTikozók



|

Egy influenszer készíti a TikTok új kedvenc csemegéjét, egyesekhez viszont kifejezetten undorító állapotban érkezik meg.

Hirdetés

A 2016-ban indult TikToknak ma már több mint egymilliárd felhasználót sikerült meghódítania, amiben talán annak is lehetett némi szerepe, hogy a közösségi oldal rendszeresen bekerül a hírekbe az őrültebbnél őrültebb trendjeivel, amelyek olykor még emberéleteket is követelnek.

A főként a fiatalabb, jellemzően tinédzserkorú közönség soraiban népszerű videós platform legújabb divathulláma szerencsére nem tűnik ilyen vészesnek, de így is felveti egy kiadós ételmérgezés lehetőségét.

Hirdetés

A Pink Sauce trend középpontjában egy ismeretlen összetevőkből mixelt rózsaszín (vagy pink, ahogy tetszik) szósz áll, amelyet a 75 ezer követővel bíró chef.pii nevű influenszer készít. A tiktoker júniusban kezdett el a feltűnő színű mártogatósáról posztolni, a nézők pedig annyira beleszerettek, hogy flakononként 20 dolláros áron már meg is lehet rendelni tőle.

@chef.pii Its the Aquarius Virgo Creative Extra Energy 🤪😂😂👑👑 #beyonce ♬ original sound - vicmram

A bátor vásárlók kicsomagolós és ízteszt-videók hadával dicsekednek el a menő szerzeménnyel, ám nem mindenki kapta azt, amire vágyott. Nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy a magát már csak a Pink Sauce Királynőként emlegető chef.pii-nek ritkán sikerül kétszer ugyanolyan színű és állagú szószt készítenie, némely vásárlókhoz pedig egyenesen gusztustalan állapotban érkezik meg a termék.

Volt, aki rothadt szagra panaszkodott, valaki az igénytelenül felragasztott címkét tette szóvá, megint más pedig a termék túlságosan folyós állagán akadt fenn. A prímet viszont talán az alábbi beszámoló viszi, amit nem ajánlunk a gyengébb gyomrúaknak:

@beautifulmonnie I tried y’all big fell #fyp #pinksauce ♬ original sound - Beautiful Monnie 🎀🥰

Persze akadnak elégedett ügyfelek is, az egyikük például a rózsaszín ülésekkel ellátott autójában ülve, talpig rózsaszínbe öltözve bontotta ki a Pink Sauce-t, és még az íze is bejött neki, bár az ő példánya véletlenül pont nem romlott meg a szállítás közben.

Ami pedig a pórul járt vásárlókat illeti, chef.pii elnézést kért a problémákért, s egyúttal közölte, hogy a szósz megfelel az amerikai élelmiszer-biztonsági hivatal előírásainak, de még laboratóriumi bevizsgálás alatt áll. A videós végezetül ígéretet tett, hogy megpróbálja lejjebb vinni a 20 dolláros árat, a következő lépés pedig a Pink Sauce boltokba küldése lesz.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.