Hirdetés

Egy tucat kiadásban érkezhet az Intel Raptor Lake processzor



|

A kiszivárgott dokumentumok alapján bőven lesz lehetősége választani a vásárlóknak.

Hirdetés

Pontos megjelenési dátumot az Intel egyelőre nem közölt, viszont várhatóan szeptember végén kerül bejelentésre, hogy mikortól lesznek megvásárolhatók a vállalat legújabb processzorai, az Intel Raptor Lake termékcsalád tagjai. A legújabb híresztelések szerint már az első naptól kezdve a hat alapmodell mellett több kiadás is elérhető lesz, így akár összesen 12 különböző CPU-val debütálhat a Raptor Lake.

Ezeken kívül várhatóan még érkezni fognak a vállalkozások számára tervezett, alacsonyabb teljesítményű modellek is, az 13900T és 13700T verziók.

Hirdetés

A Wccftech értesülései alapján az Intel Raptor Lake termékcsalád fő tagjai, a Core i9-13900, a Core i7-13700 és a Core i5-13600K mindegyike kap "K" verziót, illetve érkezni fog még a Core i9-13900KF és az 13900F is. A csúcskategóriát a Core i9-13900K képviseli, ami akár 5,8 GHz sebességre is képes lehet, és a híresztelések alapján még egy extrém teljesítmény módot is kaphat.

Biztosat vélhetően még ebben a hónapban fogunk megtudni, mivel szeptember 27-én fogja tartani az Intel a saját innovációs eseményét, amely keretein belül számos eszköz és technológia kerül majd bemutatásra. Ha pedig lehet hinni az iparági pletykáknak, akkor az Intel Raptor Lake CPU termékcsalád megjelenésére október 20. környékén számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.