Hirdetés

Egy vagyon lesz a Galaxy Note 8?



|

Állítólag szeptemberben mutatkozik majd be, és 999 euróért lehet hazavinni.

Hirdetés

Bár az eddigi jelentések szerint augusztus végén érkezik a Samsung Galaxy Note 8, a VentureBeat értesülései alapján mégis később, csak szeptember végén mutatkozik be a Samsung következő zászlóshajója. 

Hirdetés

Ez lehet a Samsung valaha volt legdrágább okostelefonja, a vételára Európában 999 euró lesz. 

Az oldal forrásai szerint a Galaxy Note 8 egy 6,3 hüvelykes, mindkét oldalon lekerekített kijelzőt kap, 18,5:9-es képaránnyal, épp, mint a Galaxy S8 és S8+ készülékeknél. Adott lesz az S Toll és minden hozzá kapcsolódó funkció is. 

A Galaxy Note 8 már dupla hátlapi kamerát kaphat, 12 megapixeles felbontással. A RAM mennyisége 6 GB lesz, a lapka marad az Exynos 8895 (vagy Snapdragon 835). Az ujjlenyomat-olvasó ismét a hátlapra kerül, de kicsit messzebb a kamerától. Az akku 3300 mAh-s lehet. 

Állítólag a készülék neve Galaxy Note8 lesz, nem pedig Galaxy Note 8, bár ez valószínűleg kevés ember számára lesz érdekes. A fekete verzió mellett kék és arany várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.