Hirdetés

Egy volt amerikai hírszerző szerint az USA tulajdonában van egy földönkívüli jármű



|

Az illető szerint az amerikai kormány évtizedek óta titkolja a különleges szerkezetek létezését.

Hirdetés

A különféle UFO-észlelésekről szóló hírek általában elég gyakoriak, a hasonló esetek többségében pedig hamar kiderül, hogy nem valamilyen földönkívüli űrhajót, hanem repülőgépet, ritka légköri jelenséget vagy valami hasonlót észleltek a szemtanúk.

Az viszont már ritkább, hogy az amerikai kormány, sőt, egyenesen az amerikai hírszerzés egyik volt tagja álljon elő olyan állításokkal, amelyek első hallásra egy rossz sci-fiből származnak.

Most mégis ez történt: a 36 éves David Charles Grusch szólalt meg, egy többszörösen kitüntetett amerikai katonatiszt, aki korábban az úgynevezett Nemzeti Térinformatikai Hírszerző Ügynökség (National Geospatial Intelligence Agency - NGA),  illetve az USA kémműholdjairól származó adatokat feldolgozó kormányszerv, a National Reconnaissance Office (NRO) munkatársa volt, sőt, 2019 és 2021 között az azonosítatlan légi jelenségeket vizsgáló különleges csoport (Unidentified Aerial Phenomena Task Force) tagjaként képviselte az NGA-t, emellett utóbbi szervezetnél vezető beosztásban elemezte a különféle légi jelenségeket.

Hirdetés

Röviden kijelenthető tehát, hogy Grusch nem valami fóliasisakos futóbolond, hanem viszonylag komoly ismeretei és tapasztalatai vannak a témában. Éppen ezért számít jelentős fejleménynek, hogy a volt tiszt nemrég bizalmas információkat adott át az Egyesült Államok Kongresszusának, illetve az úgynevezett Hiírszerző Közösségi Főfelügyelőnek (Intelligence Community Inspector General - ICIG), az eddig titkosított azonosítatlan repülő jelenségekről, és az amerikai kormány szigorúan titkos programjairól.

Grusch nem kevesebbet állít, mint hogy az USA kormányának olyan repülő járművek vannak a birtokában, amelyek nem földi eredetűek. Akadnak köztük roncsok is, de teljesen ép járművekről is beszámolt az egykori hírszerző.

A szakember szerint az objektumok elemzése, a járművek kialakítása és az alkotóelemek anyagának vizsgálata , valamint azok egyedi atomszerkezete és radiológiai sajátosságai arra utalnak, hogy azok "egzotikus eredetűek", vagyis nem ember alkotta azokat, földönkívüli vagy ismeretlen helyről származnak.

Grusch szerint a vonatkozó információkat a mindenkori kormányok eltitkolták, még a Kongresszus tagjai elől is. Az állításokkal kapcsolatban a The Debrief több jelenleg is aktív és nyugállományú hírszerzővel is bezélt, akik megerősítették Grusch állításait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.