Hirdetés

Egy youtuber kicsomagolt egy 14,5 milliós mobilt, ami azonnal elvesztette az értékét



|

A népszerű videós, MKBHD egy rejtélyes matricával ellátott első generációs iPhone-ért fizetett ennyit.

Hirdetés

A múltban már számos videós vágtak át a nyerészkedők, akik kiemelt odafigyeléssel csomagolják vissza a sokszor csak szimplán használt, máskor egyáltalán nem működő első generációs iPhone-okat, hogy aztán súlyos dollár tízezrekért adják el az interneten. Az ilyen esetek miatt manapság már sokkal alaposabb vizsgálat előzi meg ezeknek a készülékeknek az eladását, ahogy történt például az eddig rekordtartó iPhone esetében is, amiért 20 millió forintot fizettek.

Hirdetés

A New York-i tech videós, MKBHD egészen idáig kivárt, nemrég azonban meghúzta a ravaszt egy bontatlan iPhone aukcióján. A csomag garantáltan eredeti volt, a csomagolása enyhén sérült, a különlegessége azonban nem ez, hanem, hogy

egy olyan "Lucky you." matrica volt fejjel lefelé felragasztva a külső fóliára, amit azóta sem sikerült beazonosítani, pedig még az Apple-t is segítségül hívta.

Marques a videóban részletesen elmeséli az aukció menetét, majd a csomag tartalmát is bemutatja. Nem akármilyen élmény lehetett kinyitni ezt a hatalmas dobozt:

Az Apple annak idején elkényeztette a friss tulajdonosokat, a dobozban a készülék mellett volt:

  • töltőkábel és hálózati adapter
  • mikroszálas törlőkendő "iPhone" felirattal
  • telefonállvány jackcsatlakozóval
  • EarPods jackcsatlakozóval

Ti kibontanátok egy 14,5 millió forintos iPhone-t, ha a tulajdonotokba kerülne, vagy bontatlanul menne fel a polcra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.