Hirdetés

Egy zongorista csodás balladát faragott az iPhone csengőhangjából



|

Már közel egymillióan hallgatták meg a különleges szerzeményt.

Hirdetés

Az első iPhone 2007-es megjelenése óta az Apple összesen három alapértelmezett csengőhangot használt a mobiljain, melyek közül a legismertebb talán az iPhone 5S-sel debütált Opening, amit az előd Marimbához hasonlóan most is megtalálunk az iOS beállításaiban.

A jellegzetes dallam már számos remixet ihletett a legkülönbözőbb műfajokban, a prímet azonban egy zongorista viszi, aki nemrég egy lenyűgöző zeneműben gondolta újra a néhány másodperces csengőhangot.

Hirdetés

A kanadai születésű, de Los Angelesben élő Tony Ann az Instagramra töltötte fel a szerzeményét, amit a cikkünk írásáig már több mint 960 ezer ember nézett/hallgatott meg. A videó az eredeti csengőhang bejátszásával alapozza meg témát, aztán gyorsan át is térünk a zongorára, melynek billentyűin egy lendületes balladává terebélyesedik a számtalanszor hallott riasztás.

A közönség pozitív reakcióját nemcsak a magas nézőszám mutatja: több hozzászóló is arról ír, hogy szívesen letöltené az Opening Tony Ann-féle verzióját, s hogy az Apple-nek ezt a dalt kellene használnia a termékbemutatóin.

Az utóbbira ugyan nem látunk nagy esélyt, az Apple hivatalos zeneboltjában, az iTunes Store-ban viszont akad néhány remix-csengőhang az Openingből, így látszólak nincs akadálya annak, hogy Tony Ann is megvásárolhatóvá tegye a saját variánsát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.