Hirdetés

Egyáltalán nem strapabíró a Google Pixel 2



|

Zack Nelson stressztesztje szerint bőven akad gyenge pont az új Pixelen.

Hirdetés

Bár a Google Pixel 2 és Pixel 2 XL a valaha volt legjobb okostelefonok közé tartoznak, kamerában pedig talán mindent leköröznek, eléggé drágák, és gondok is vannak az újdonságokkal. 

Hirdetés

Zack Nelson arra volt kíváncsi, hogy a Pixel 2 mennyire bírja a strapát, ezért a szokásos és alapos stressztesztjének vetette alá. 

A kijelző és a kamerák a szokásos módon viselik el a karcolásokat, a kulcsok és pénzérmék elvileg nem tehetnek kárt ezekben. A hangszórók rácsai sem ugrottak ki a helyükről a kínzás hatására, és fémből vannak, ami jó hír. 

A hátlap sajnos egyáltalán nem bírja jól a különféle behatásokat. A Google ugyan alumínium egybeházról beszél egy speciális hibrid bevonattal, a gyakorlatban egy műanyag bevonatot kapunk a fémen. Ez könnyen sérül és karcolódik, a Google szerint a különféle ruhadarabok, bőrök és farmerek megfoghatják és elszínezhetik, illetve ütődés hatására a bevonat lerepedezhet. Ez a bevonat összességében rosszabbul bírja a mindennapos eseményeket és baleseteket, mint egy rendes műanyag ház. A bekapcsológomb műanyagból van. 

Az ujjlenyomat-olvasó sajnos sok karcolás után megadja magát, és többé nem ismeri fel a felhasználót. A legtöbb okostelefon szenzora sok karc után is működőképes marad. 

Zack Nelson külön negatívumként kezelte bizonyos funkciók hiányát (második kamera, jackcsatlakozó, vezeték nélküli töltés, microSD-foglalat, IP68-as vízállóság), és összességében rossz véleménnyel volt a Google csúcskészülékéről, amelynek sajnos az antennavonala a leggyengébb ponton helyezkedik el - a hajlításos teszten el is tört a készülékház, vagyis jobb nem ráülni még csak véletlenül sem (farzsebben hordani tehát nem szerencsés). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.