Hirdetés

Egyből bele lehet szeretni a Sony új digitális walkmanjébe



|

Analóg stílusú, digitális zenelejátszót adott ki a walkman 40. évfordulója alkalmából a Sony.

Hirdetés

Az okostelefon-őrület előtt az emberek kedvencei az iPodok és más hordozható médialejátszók voltak, mindenek előtt pedig ott volt a Sony Walkman, a hordozható, kazettás lejátszó. A Sony még az utóbbi években is dobott piacra Walkman márkájú termékeket, bár ezek többségében csúcskategóriás digitális zenelejátszók. 

Hirdetés

Nincs ez másképp a Walkman 40. évfordulója és az IFA 2019 alkalmából sem. A Sony Walkman NW-A100TPS persze egy kicsit más, mert bár van érintőkijelzője és androidos, méretben pedig kisebb, mint egy kazetta, azért olyan védőtokba rejtették, ami klasszikus Walkmannek álcázza. A grafikus elemek is passzolnak mindehhez. 

A termék novemberben érkezik, 440 eurós vételár mellett. A kevésbé nosztalgikus megoldás a 350 eurós NW-A105, de ez is alumínium házat kapott, 3,6 hüvelykes kijelzővel, USB-C porttal és 26 órás üzemidővel, valamint WiFi-támogatással. 

A PCM audio 384 kHz-ig és 32 bites minőségig támogatott, a felskálázás ezúttal is adott a rosszabb MP3 fájlok esetében. A FLAC, AIFF és DCD formátumok kezelése szintén megoldott, ahogyan a vezetékes és a vezeték nélküli fülhallgatóké is. A legjobb persze az oldalsó fizikai gombsor a nosztalgikus modellen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.