Hirdetés

Egyedi hangokat kapott a Windows 11 sötét módja



|

A Microsoft elmondta, a hangok megváltozásának bizony komoly célja van a rendszerben.

Hirdetés

Még ha ki is próbáltad már a Windows 11 bétáját, jó eséllyel nem vetted észre, hogy bizony van különbség a rendszer világos és sötét módjának jelzései között.

"A Windows 10 hangjai élesek voltak, szó szerint éles hangsávokkal dolgoztunk. A Windows 11-ben viszont arra koncentráltunk, hogy könnyed legyen a technológia. Ehhez azonban a hangokkal is kezdenünk kellett valamit, azokat is le kellett nyugtatni."

- jelentette be a Microsoft. A vállalat elmondta, a hangok úgy készültek, hogy azok sokkal könnyedebben hangozzanak, azonban mégis figyelmeztessék a felhasználót, amikor arra van szükség.

Hirdetés

Nem vetted észre, pedig használtad már a sötét módot? Nem meglepő. A fejlesztők minimális változtatásokat eszközöltek a világos verziókhoz képest, épp annyit, hogy ami napközben képes fenntartani a felhasználó figyelmét, az este engedje, hogy a munkájára koncentráljanak. Ezt a hangmérnökök az effektusok finomabbá tételével és itt-ott megjelenő visszhangokkal érték el.

Ha szeretnél megtudni, hogy mégis milyen különbség hallatszódik az effektuspárokból, erre a linkre kattintva már utána is járhatsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.