Hirdetés

Egyedi kivágást kap a Galaxy S10+



|

Dupla szelfikamerát kap a Galaxy S10+ zászlóshajó, éppen ezért az Infinity-O képernyő kivágása is más lesz.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy mindhárom Galaxy S10 készülék Infinity-O kijelzővel érkezik. A különösen megbízható Ice Universe szerint azonban a Galaxy S10+ csúcsmodell egy enyhén eltérő kivágást kap majd. 

Hirdetés

Amennyiben az eddigi szivárgások pontosak, akkor a Galaxy S10+ előlapjára egyenesen két kamera kerül. A normál kamerát egy széles látószögű megoldás egészíti majd ki, ennek megfelelően a kivágások mérete sem lesz egyforma. 

Éppen ezért - és a letisztult megjelenés érdekében - a Samsung állítólag kapszula formájú lyukat vág majd a Galaxy S10+ kijelzőjébe, és ebbe rejti el a két előlapi kamerát. 

A Galaxy S10+ a hírek szerint tripla hátlapi kamerát kap majd, az akkumulátora pedig 4000 mAh-s lesz. A kijelző az előlap 93,4 százalékát töltheti ki. Belül az új Exynos 9820 hajtja majd a megújult One UI kezelőfelületet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.