Hirdetés

Egyedi Overwatch festésű RTX 3080-at leplezett le az Nvidia



|

A promóciós modellt a GeForce Garage csapata építette a Founders Edition kártyát alapul véve.

Hirdetés

Az Nvidia előszeretettel tervez egyedi videokártyákat népszerű játékok dizájnját felhasználva, tavaly például hatalmas népszerűségnek örvendett a Cyberpunk 2077 festésű GeForce RTX 2080 Ti. Az Nvidia Garage ezúttal a gyártó legújabb csúcsmodellje, az RTX 3080 Founders Edition alapján készített egy egyedi modellt.

Hirdetés

A legutóbbi híresztelések szerint hamarosan kezdődik az RTX 3080  Ti tömeggyártása, de még mindig az RTX 3080 az Nvidia legerősebb teljesítményű modellje, így nem meglepő, hogy a cég marketinges csapata komolyan foglalkozik a promócióval. Az Overwatch témájú kártyáról egyelőre csak annyit tudni, hogy a modderek azt RTX 3080 Founders Editiont módosították, és a játék logója mellett annak talán legnépszerűbb karakterét Tracert festették rá. 

A Wccftech úgy értesült, hogy az egyedi festésű videokártya várhatóan kiállítási darab lesz, és egy szerencsés rajongónak nyílik majd alkalma rá, hogy megszerezze egy nyereményjátékon keresztül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.