Hirdetés

Egyedi, RGB-színekben pompázó Radeon videokártyát leplezett le a Lenovo



|

A kínai a gyártó az egyedi hardvereket a 2021-ben megjelenő 7000P szériás gépeibe fogja beépíteni.

Hirdetés

Az Nvidia mellett a cég elsődleges versenytársa, az AMD is bemutatta nemrégiben a legújabb videokártyáit, így még idén számíthatunk az új Radeon RX 6700, 6800 és 6900 szériás hardverek megjelenésére.

A vállalat partnereként a Lenovo is dolgozik egyedi kiadású videokártyákon, Kína legnagyobb közösségi oldalán, a Weibo felületén pedig már néhány képet publikált ezekről a gyártó.F

Ezek alapján kiderült, hogy a Lenovo Radeon RX 6800 XT, valamint az RX 6900 XT Legion Edition egyedi videokártyákat is tervezett, amelyek három ventilátorral és a gamer trendnek megfelelően RGB világítással vannak felszerelve.

Hirdetés

A 9550pro nevű felhasználó Twitteren is közzétette a fotókat azok számára, akik nem érik el a Weibot.

A Lenovo tervei szerint az RX 6800 XT és az RX 6900 XT Legion Edition is majd a legújabb, idén megjelenő Lenovo 7000P gépekbe fog kerülni. Egyelőre azt viszont nem tudni, hogy a vállalat a globális piacon is elérhetővé teszi-e ezeket a gépeket, vagy csak Kínában lesznek megvásárolhatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.