Hirdetés

Egyedülálló kamerával jelenhet meg a Motorola következő csúcskészüléke



|

A Moto X30 Pro részleteit a gyártó a hivatalos Weibo oldalán mutatta be.

Hirdetés

A Motorola nem csupán a hajtogatás telefonjának legújabb modelljét, a Razr 3-at, illetve a középkategóriásnak szánt Moto G Go készüléket fejleszteni, hanem párhuzamosan készül a gyártó csúcskategóriás okostelefonja is. A Lenovo tulajdonában működő vállalat folytatja az X szériát, és az X30 Pro modellel a telefonos fényképezés csúcsára kíván törni.

A Motorla Moto X30 Pro, vagyis a globális piacon várhatóan Motorola Frontier néven is ismert készülék a gyártó tervei alapján már idén júliusban debütálni fog.

A gyártó hivatalos kínai közösségi oldalán, vagyis a Weibo felületén osztott meg új információt a modellel kapcsolatban. Kiderült, hogy a Moto X30 Pro kameraszigetének fő lencséje 1/1,22 inches szenzort kap, vagyis várhatóan ugyanolyat, mint a Samsung ISOCELL HP1 200 MP-s kamerája.

Hirdetés

A kamera 35 mm-es gyújtóponttal fog rendelkezni, a kameraszigeten pedig 50 mm-es és 80 mm-es telephoto szenzorok egészítik ki.

Ha tényleg ezekkel a specifikációkkal fog megjelenni a készülék, akkor a Moto X30 Pro a piac első olyan okostelefonja lesz, amiben 200 MP-s a fő kamera, illetve különlegessége, hogy az ultrawide helyett két telephoto lencsével egészíti ki a kameraszigetet a gyártó.

A telefon teljesítményéről a Snapdragon 8+ Gen 1 processzor fog gondoskodni, 6,67 inch átmérőjű, 144 Hz-es OLED képernyőt fog kapni, a 4500 mAh-os akkumulátor pedig támogatja majd a 125 W-os gyorstöltést is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.