Hirdetés

Egyelőre tarol az HTC U11



|

A jelek szerint igazán népszerű az HTC új csúcskészüléke, amely már le is körözte az elődjeit.

Hirdetés

A Focus Taiwan jelentése szerint az HTC U11 nem csak a fórumos és YouTube-videók alatti bejegyzésekben remekel, hanem a valóságban is, ugyanis kevesebb mint egy hónap alatt túlszárnyalta az HTC M10-es és M9-es elődjeit eladásokban. 

Hirdetés

Ezt az információt maga Chang Chia-lin, az HTC egyik elnöke árulta el. Hozzátette azonban azt is, hogy a mai piacon a növekvő eladások nem feltétlen jelentenek több profitot.

Ezt ellensúlyozandó az HTC a jövőben inkább a kutatás-fejlesztésre és az 5G bevezetésére koncentrál majd, a működési költségeket tovább csökkenti, új okostelefonból pedig maximum 3-4 darabot hoz majd egy évben. 

Az HTC egyébként ígéretes pénzügyi évre számít, a virtuális valóságot kiaknázó üzletág kifejezetten nagy lehetőségek előtt áll a gyors piacnövekedés révén. Az HTC elnöke szerint a Vive headsetet a legjobbnak tartják a szakértők, az HTC pedig szeretne megmaradni ebben a pozícióban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.