Hirdetés

Egyetlen dallam kellett ahhoz, hogy sokakról kiderüljön, felnőttfilmes oldalakat látogatnak



|

A TikTokon indul el a trend, ami sokakat lebuktatott.

Hirdetés

Egyre gyakrabban lehet belefutni TikTokon és más közössé oldalakon olyan videókba, amelyeken Khaleel Hey Lol című dalát indítja el valaki, mire a többiek hirtelen odakapják a fejüket, és összetéveszthetetlen vigyor ül ki az arcukra. 

Könnyen lehet, hogy számodra egyáltalán nem lesz ismerős ez a dallam, ha pedig így van, akkor az a helyzet, hogy nem túlzottan gyakran látogatsz el a PornHubra. A felnőttfilmes oldal elég sok videója ezzel a dallal indul ugyanis el - mi ezt persze nem tudjuk, az ismerőseink ismerősei meséltek csak róla. 

Hirdetés

Több szórakoztató gyűjtés is született már az olyan videókból, melyeken megszólal a Hey Lol, majd természetesen nem marad el a várt reakció. Könnyen lehet persze, hogy sokan simán csak magára a hirtelen elinduló zenére kapták fel a fejüket, bár a döbbenetet követő nevetés nem erről árulkodik az alábbi felvételeken. 

A LADbible videóját mindenképp érdemes megnézni, de az alábbi válogatás is elég jól sikerült.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.