Hirdetés

Egyetlen képen szivárgott ki a Samsung összes új okosórája



|

Az összes színben, minden oldalról megcsodálhatjuk a Galaxy Watch5-öt és a Watch5 Prót.

Hirdetés

A Samsung nagyjából két hete árulta el, hogy augusztus 10-én tartja a Galaxy Unpacked néven futó nagyszabású nyári termékbemutatóját, melynek sztárjai a Z Fold4 és Z Flip4 hajtogatós okostelefonok, valamint az új Galaxy Buds Pro-füles és a Galaxy Watch5-sorozat okosórái lesznek.

A közismert szivárogtató Evan Blass júliusban már leszállított néhány állítólagos kiszivárgott rendert a 2022-es okosórákról, most viszont tovább emelte a tétet, és a két modellel támadó újdonságok összes verzióját elspoilerezte a koreai gyártó előtt.

Hirdetés

A 91mobiles-on megosztott plakáton a drágább Galaxy Watch5 Pro két variánsa, valamint a három színben érkező alap Watch5 mutatja meg magát minden oldalról. Ha valóban ez a teljes paletta, akkor az alapmodellt Bora Lila, Pink Arany és Grafit fantázianevű színekben, míg a Watch5 Prót fekete és titán kivitelekben választhatjuk majd.

Ami az órák specifikációját illeti, a normál Watch elvileg 40 és 44mm-es méretben érkezik, míg a strapabíróbbnak szánt Watch5 Pro csak egyetlen, 45 mm-es átmérőjű variánsban lesz kapható. Ugyanakkor mindkét típusból készül LTE-s és sima Bluetooth-variáns, az operációs rendszer pedig természetesen marad a Samsung One UI-val álcázott Wear OS.

A Watch5-széria fő újdonsága a hőmérséklet-szenzor lehet, amely mellett IP68-as vízállóságra, vérösszetétel-mérésre, EKG-ra, GPS-re és barométerre számíthatunk. Mint mindig, most is érdemes megjegyezni, hogy ezen a ponton csak pletykákra alapozhatunk, még ha a Samsung általában nem is őrzi túl szigorúan a titkait. Az augusztus 10-i termékbemutatón ugyanakkor a PC World is ott lesz, így nálunk az elsők között értesülhetsz majd a tényekről.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.