Hirdetés

Egyiptom odaszólt Elon Musknak: a piramisokat nem ufók építették



|

Elon Musk szerint idegenek építették a piramisokat, Egyiptom meghívta őt, hogy nézze meg, emberek voltak.

Hirdetés

Elon Musk, a Tesla és a SpaceX ügyvezetője rendszeresen előáll valami hajmeresztő kijelentéssel. A napokban azt írta ki a Twitterre, hogy a piramisokat idegenek építették. Egyiptom nemzetközi együttműködésért felelős minisztere aztán válaszolt neki: nem, a piramisokat nem ufók, hanem emberek építették, és erről Musk maga is meggyőződhet - látogasson el hozzájuk, és megnézheti a hatalmas építmények valódi történetét, láthatja a sírhelyeket. 

Hirdetés

Elon Musk tweetjét egyébként elképesztően sokan lájkolták és osztották meg. Rania A. Al Mashat miniszter ezután hívta meg az országukba Muskot, hogy nézze meg a piramisokat és azoknak az emberek a sírhelyeit, akik építették azokat. 

Musk nem beszélt róla, hogy elfogadja-e a meghívást, de később azért beleásta magát online forrásokba a piramisok építéséről. Az elmúlt hónapok őrülete után egyébként az is jogos kérdés, hogy Elon Musk bejegyzését miért nem törölték, tévinformáció terjesztésére hivatkozva. A dolog mostanra persze tárgytalan, Musknak volt fontosabb dolga is: sikeresen landolt a Crew Dragon űrhajó

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.