Hirdetés

Egymásnak esik a Xiaomi, az LG és a Nokia, sűrű lesz az MWC



|

Ugyanazon a napon, február 24-én (4 nappal a Galaxy S10 széria után) debütál a Xiaomi újdonsága, az LG G8 ThinQ és a Nokia 9 PureView csúcsmobil.

Hirdetés

A legtöbben február 20-át várják, amikor is a Samsung lerántja a leplet a Galaxy S10, a Galaxy S10+ és a Galaxy S10E csúcsmobilokról, illetve a Galaxy Sport okosóráról és a Galaxy Fold összehajtható mobilról. Az MWC-n lesz azonban a Huaweinek is összehajtható mobilja, illetve itt mutogatja majd az 5G-s prototípusát a OnePlus is. Természetesen a többi gyártó is készül valamilyen meglepetésre, így a Nokia (HMD Global), a Sony, az LG, az Oppo és a Xiaomi is. 

Hirdetés

Míg az Oppo 10x-es hibrid zoomtechnológiát villogtat, addig a többi gyártóról tudjuk, hogy konkrét csúcsmobilokat visznek Barcelonába. 

A Xiaomi nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy február 24-én debütál az új terméke, amelyről még nem tudjuk, hogy micsoda (a tippek szerint összehajtható készülék vagy az 5G-s Mi Mix 3 európai változata). Ugyanezen a napon jelenti be az LG G8 ThinQ okostelefonját, illetve a HMD Global az 5 hátlapi kamerás Nokia 9 PureView-t. A Xiaomi a Mi 9 csúcstelefon bemutatójának időpontját is szerencsétlenül választotta meg, a Mi 9 ugyanis a Galaxy S10-zel egyszerre debütál. 

Ha a dömping nem lenne elég, akkor a Sony egy nappal később rántja le a leplet az Xperia 10 és Xperia 10 Plus középkategóriás mobilokról, valamint az Xperia XZ4-ről, amelynek a nevét szintén egyszerűsítik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.