Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy a Galaxy S10 ujjlenyomat-olvasója remek lesz



|

Gyors és megbízható lesz az új zászlóshajók képernyőbe ágyazott, ultrahangos ujjlenyomat-olvasója.

Hirdetés

Bár egyelőre "csak" a Galaxy Note 9 bemutatója jön, már a jövő év eleji Galaxy S10-es szériáról is rengeteg a szivárgás. Éppen ezért számos dolgot gyakorlatilag biztosra vehetünk

Hirdetés

A Samsung régóta igyekszik például kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót tenni a zászlóshajóiba. Ezt már évekkel ezelőtt megtehette volna, ha úgy dönt, hogy beéri az optikai szenzorokkal, amikkel a Vivo NEX, Xiaomi Mi 8 Explorer Edition és Huawei Mate RS készülékek is megjelentek. 

A Samsung szerint az a technológia viszont nem elég jó, ezért inkább gyorsabb, minőségibb és megbízhatóbb ultrahangos szenzort épít a Galaxy S10-es széria készülékeinek kijelzőjébe. 

Ezeket a fejlett szenzorokat a GIS és az O-film Tech gyártják. A Goodix és a Synaptics a gyengébb optikai megoldásokat szállítják a kínai gyártóknak. 

A három Galaxy S10-ből a két drágább modellben lesz ilyen szenzor, a 6,1 és a 6,4 hüvelykes verzión. A belépőszintű, 5,8 hüvelykes készülék normál szenzort kaphat, a hátlapon vagy a bekapcsológombon. Ez utóbbi csak korlátozottan lesz elérhető, a slágert a nagyobb modellek jelentik majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.