Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy így fog kinézni a Huawei P50



|

Az biztos, hogy izgalmas és rendkívül szokatlan Huawei P50 külsőt ígérnek a fotók.

Hirdetés

Kétségtelenül egyre közelebb vagyunk a Huawei P50-es széria megjelenéséhez, a telefonok azonban csak nem akarnak megjelenni. Korábban március-április környékére vártuk a megjelenést, ehhez képest még hivatalos képünk sincs az eszközökről. Most április végéről, májusról, egyesek pedig júniusról beszélnek.

A pletykák szerint a P50 széria lesz az első okostelefon család, amelyik a Sony új IMX800-as érzékelőjével lesz szerelve. Nem lenne meglepő ez a fejlesztés, hiszen a Huawei mindig szeretett egy lépéssel a versenytársak előtt járni, ha fotózásról volt szó.

Hirdetés

Ezentúl a hírek szerint a P50-es telefonok már a Huawei saját fejlesztésű rendszere, a HarmonyOS fog futni, mely komoly váltás és egyben kockázatos újdonság a vásárlóknak. A Huawei P50 négy színben kerülhet majd a boltokba, ezek a fehér, kék, fekete és bézs. A telefonok teljesítményéért a Kirin 9000 chipset felel majd, ami szintén saját Huawei fejlesztés.

A kiszivárgott képek alapján a P50 nagyon hasonlít a P50 Prora, itt is két kör alakú kamerasziget látható, melyben 2 pár, összesen 4 kamera található.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.