Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy késik az iPhone 12



|

Gyűlnek a bizonyítékok arra vonatkozóan, hogy ezúttal nem jelenhet meg szeptemberben egy új iPhone sem.

Hirdetés

Többször lehetett már hallani, hogy az iPhone 12 mobilok nem jelennek majd meg a megszokott időben. A Bloomberg ezúttal a Broadcom ügyvezetőjét idézte, aki nemrég kijelentette: egy nagy észak-amerikai mobilgyártó komoly késést tapasztal majd a termékciklusában. Mindez azért bír jelentőséggel, mert a Broadcom az Apple egyik beszállítója.

Hirdetés

A cég jellemzően minden harmadik pénzügyi negyedévében nagyobb árbevételeket ér el, hiszen ekkor kerülnek sorozatgyártásba az új iPhone-ok. Az idei szezonra azonban nem vár hasonló növekedést az ügyvezető. 

Mindez erre utal tehát, hogy az iPhone 12 mobilok sorozatgyártása később kezdődik, így a megjelenés is csak egy későbbi időpontban lehetséges. Ezt megelőzően még egy hónapos csúszásról pletykáltak, de nem kizárt, hogy hosszabbra nyúlik majd a várakozás. Minden forrás úgy tudja, hogy a járvány következményeiből adódik ez a késés, és nem csak a gyártással akadtak gondok, az Apple mérnökei sem utazhattak Kínába a tervek véglegesítésének céljából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.