Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy négy Samsung Galaxy Note 10 jön



|

Úgy néz ki, hogy normál és 5G-s kiadás is lesz a Galaxy Note 10e és a Galaxy Note 10 Pro modellekből.

Hirdetés

Egyre több a pletyka a Samsung Galaxy Note 10 szériájáról. Azt már tudjuk, hogy a Galaxy S10 széria és a Galaxy S10e modell sikerén felbuzdulva ezúttal is több okostelefonnal készülne a gyártó. A legutóbbi jelentések szerint úgy néz ki, összesen négy eltérő verziót kaphatunk.

Hirdetés

Két eltérő méretből lehet majd válogatni, mindkettőből lesz sima és 5G-s verzió. A kisebb modell 6,28 hüvelykes kijelzőt kaphat, és a tippek szerint Galaxy Note 10e néven jön. Ezzel szemben a nagyobb modell 6,75 hüvelykes képernyővel támad majd, a neve pedig Galaxy Note 10 Pro lesz. 

A Galaxy Note széria persze önmagában is a csúcsot képviseli, így kissé furcsa lehet a Pro jelző. A 6,75 hüvelykes kijelző persze önmagában megkülönbözteti majd a készüléket a riválisoktól: a Huawei P30 Pro és Mate 20 Pro 6,47 és 6,3 hüvelykes képernyőkkel rendelkeznek. 

Egyes tippek szerint a Galaxy Note 10e szerényebb tudással bír majd, mert szándékosan lerontják. Mások úgy tudják, hogy mindkettő a csúcsot képviseli majd, de a Galaxy Note 10 Pro valójában még erősebb lesz, vagyis nyomásérzékeny képernyőt, UFS 3.0 tárhelyet, több RAM-ot és több kamerát kap. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.