Hirdetés

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy mikor láthatjuk először a Samsung Galaxy S23-szériát



|

Újabb szivárgás árulkodik az új Samsung csúcsmobilok rajtjáról.

Hirdetés

Bármiféle pletyka nélkül is valószínűsíthető volt, hogy a Samsung valamikor a következő év első hónapjaiban fogja leleplezni a legújabb csúcsmodelljeit, hiszen a Galaxy S-sorozat képviselői már régóta ebben az időszakban szoktak bemutatkozni.

Egy novemberi szivárgás azonban leszűkítette a kört, és február első hetére saccolta a mobilokat megvillantó Galaxy Unpacked-eseményt. Most pedig itt egy újabb jelentés, ami már pontos dátummal szolgál.

A beszámoló forrása a megbízhatóbb szivárogtatók közé tartozó Ice Universe, aki a Twitteren spoilerezte el, hogy február elsején kerül sor az S23-széria bemutatójára. A tipp valószínűségét növeli, hogy egy másik ismert leaker, OnLeaks is beszállt a buliba, és egy GIF-kommentárral tudatta, hogy egyetért az értesüléssel.

Ha pedig ez nem lenne elég, egy harmadik szivárogtató is megjegyzést fűzött a poszthoz, amelyben azt írja, hogy a világ nagy részén (az időeltolódás miatt) csak február másodikán kerül sor a Galaxy Unpackedre, amire OnLeaks szintén dobott egy helyeslő reakciót.

Hirdetés

Elég esélyes tehát, hogy valóban február elején láthatjuk a Samsung következő generációs bajnokait, az értékesítés kezdetére vonatkozóan viszont továbbra is csak a bevezetőben említett novemberi pletykára támaszkodhatunk, amely szerint február 17-én kerülnek boltokba az új csúcsmobilok.

A várakozások szerint a Galaxy S23-as család ezúttal is három készülékből  - S23, S23 Plus, S23 Ultra - áll majd, amelyek mindegyike a Qualcomm aktuális csúcsprocesszorával, a Snapdragon 8 Gen 2-vel ékeskedik, ha minden igaz, ezúttal végre Európában is. Nemrég néhány fotó is kiszivárgott a készülékekről, amelyekről ebben a cikkünkben adtunk hírt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.