Hirdetés

Egyre olcsóbbak az SSD-k



|

Egyes elemzők véleménye szerint az árcsökkenések tovább folytatódnak, vagyis egyre kedvezőbb az SSD-k vételára.

Hirdetés

Ünnepi akciók ide vagy oda, a DDR4-es memória és a csúcskategóriás videokártya továbbra is igen drága dolgok maradtak. Az SSD-k vételára azonban egyre kedvezőbb. Az idei évben folyamatosan csökkentek az SSD-k árai, és a Tom's Hardware nemrég arra hívta fel a figyelmet, hogy már olyan modellt is lehetett találni, aminél csak 10 centbe került egy GB tárhely. 

Hirdetés

Ez nagy mérföldkőnek számít, és néhány éve még elképzelhetetlen lett volna. Az Amazon egy ideig például mindössze 209 dollárért árulta a Crucial MX500 2 TB-os verzióját. 

Ennél is jobb hír, hogy egyes elemzők szerint 2019-ben a NAND flash tárhelyek vételára még tovább csökkenhet, egy GB-ért pedig már csak 0,08 centet kell majd fizetni. A Samsung QLC technológiás meghajtói még lentebb nyomhatják az árakat, illetve még nagyobb tárhelyeket hoznak majd magukkal. Ezzel egyszerre pedig a hagyományos merevlemezek ára is mérséklődik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.