Hirdetés

Egyre több az akkuhibás iPhone 8?



|

Már legalább hét olyan iPhone 8 és iPhone 8 Plus van, amelynek a kijelzője kiugrott a helyéről a feldagadt akkumulátor miatt.

Hirdetés

A legutóbbi jelentések szerint már legalább hét darab olyan iPhone 8 és iPhone 8 Plus van, amelyeknek a kijelzője kiugrott a helyéről a feldagadt akkumulátor miatt. Mivel a házban nincs sok hely, ezért a kijelző elválik, majd kitüremkedik a készülékházból.

Hirdetés

Ilyen hibás modellel találkoztak már Tajvanban, Japánban, Kanadában, Kínában, Görögországban és Hong Kongban is. 

Volt olyan, akinél az okostelefon töltése közben (a gyári adapterrel) dagadt meg az akkumulátor, de olyan modellekről is tudni, amelyek már a doboz felbontásakor így néztek ki. Mások elejtették a telefont, amelynek nem sokkal ezután megdagadt az akkuja. 

A jól értesültek tudni vélik, hogy az akkukat a Samsung SDI és az LG Chem szállították az Apple-nek. 

Az Apple egyre jobban aggódik a szaporodó esetek miatt, mert bár robbanásokról és tűzesetekről nem lehetett még hallani, ez sem tesz jót az iPhone-ok hírnevének. 

Természetesen messze nincs annyi hibás modell, hogy az Apple bármit visszahívjon: ugyanakkor a problémás esetek száma gyorsan emelkedik. Az Apple természetesen megkezdte a nyomozást és a vizsgálatokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.