Hirdetés

Egyre több iPhone 13 tulaj panaszkodik egy furcsa kijelzőhibára



|

Szerencsére egy egész könnyű megoldása lehet a problémának.

Hirdetés

Már jóideje velünk vannak az iPhone 13. generációjának modelljei, előfordulnak azonban hibák, amik csak több hónap után kerülnek felszínre, illetve olyanok is, amik a megjelenéskor még nem is voltak jelen a telefonban. Ilyen a mostani eset is: egyre több beszámoló van az interneten felhasználóktól, akiknek a különféle iPhone 13-as modelljeik kijelzője teljesen, vagy majdnem teljesen lilára változik.

A hibáról a legkorábbi bejegyzés már tavaly októberi, az Apple azonban még mindig nem kommentálta az ügyet.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban egyre több felhasználó tapasztalja, hogy a készüléke kijelzője teljesen lilába borul, másoknál a státuszsáv marad és a többi rész színeződik el. Egyes felhasználóknak sikerült a hibára hivatkozva kijelzőt cseréltetni az iPhone 13-as telefonjukban, másokat azonban elutasított az Apple.

A probléma szerencsére jó eséllyel szoftveres, ugyanis ha hardveres meghibásodásról lenne szó, nem lennének olyan esetek, mikor a státuszjelzők olvashatóak maradnak. Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyire széles körben elterjedt problémáról van szó, megoldás azonban már van a hibajelenségre.

A MyDrivers leírása szerint a hivatalos Apple-támogatás is azt javasolja, hogy a felhasználók frissítsenek a legfrissebb iOS verzióra, az azonban nem világos, hogy ez alatt a 15.2-es, publikus, vagy a 15.3-as bétát értik. Mielőtt az iOS verziót váltotok, érdemes az alkalmazásokat is a legújabbra frissíteni az App Store-on keresztül, ugyanis azok is okozhatnak hasonló hibát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.