Hirdetés

Egyre több iPhone szenved kapcsolódási gondoktól



|

Az iOS 12.1.4 egy komoly hibát javított ki, de a jelentések szerint egyre több készüléken okoz WiFi-kapcsolódási gondokat vagy veszíti el a SIM-kapcsolatot.

Hirdetés

Míg egykor mindenki az Apple és a Google villámgyors és rendszeres készülékfrissítéseire vágyott, addig az utóbbi két év megfordította a helyzetet: az Apple iPhone és a Google Pixel mobilokon is újra és újra hibákat okozhatnak ezek a frissítések. Az Apple például nemrég adta ki az iOS 12.1.4-et, ami két sérülékenységet javított, illetve a híres, Group FaceTime-hibát is orvosolta, és ismét elérhetővé tette a funkciót. Sajnos azonban gondokat is okozott. 

Hirdetés

A Forbes beszámolója szerint eddig is voltak gondok az iOS frissítéseivel, amelyek gyakran tették használhatatlanná a WiFi-s és/vagy a mobilinternetes kapcsolódást. Állítólag most már azokat is érinti a hiba, akik eddig nem találkoztak vele. A Twitteren és az egyéb közösségi oldalakon rengetegen panaszkodnak rá, hogy az iOS 12.1.4 telepítése óta az iPhone készülékük nem minden SIM-kártyát fogad el, de sokszor a kapcsolat eleve megszakad. Másoknál az otthoni WiFi-hálózat vált elérhetetlenné a frissítés következtében. 

Sok visszajelzés szerint nem csak a mobilnetes és a WiFi-kapcsolat állt le, de az AirPods, a Touch ID és egyéb funkciók teljesítménye is leromlott. Mindezeket változó arányban az iOS 12.1.1 óta tapasztalják az emberek. 

Értelemszerűen a felhasználók mielőbbi megoldást várnak az Apple-től. Reméljük, hogy az iOS 12.1.5 már orvosolja ezeket a kellemetlenségeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.