Hirdetés

Egyre több készülékre elérhető a Facebook sötét módja



|

A napokban elkezdte élesíteni az opciót a Facebook, sötét módban is használhatjuk az appot hamarosan.

Hirdetés

Áprilisban írtunk arról, hogy az iOS-es Facebook alkalmazás a kiszivárgott képek alapján hamarosan sötét módot kaphat, de ezidáig nem volt fejlemény, és a közösségi oldal illetékesei sem mondtak semmit. A héten azonban egyre többen jelezték, hogy náluk már bekapcsolható, és a Social Media Today kérdésére válaszolva a Facebook is megerősítette, hogy elkezdték aktiválni iPhone-okon és iPadeken felhasználók kis hányada számára, egyelőre teszt jelleggel.

Hirdetés

Bár a Messenger appban már jó ideje elérhető a sötét mód, a hírfolyam elérésére használt alkalmazást eddig csak úgy használhattuk, hogy kiégette a szemünket. Azt nem tudni, kinél mikor aktiválják, de akár hetekig is eltarthat, míg mindenki megkapja. Addig is érdemes nézegetni a jobb alul található három csíkra bökve, majd legörgetve, hogy ott van-e a Dark Mode kapcsolója a Your Time on Facebook és az App Language gombok között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.