Hirdetés

Egyre többen akarnak egyedi okostelefont, lehetőleg azonnal



|

Folyamatosan nő a kereslet az egyedi és a testre szabható okostelefonok iránt.

Hirdetés

A mai okostelefon-piacon a gyártóknak egyre nehezebb dolguk van, legalábbis ha szeretnék magukat megkülönböztetni a riválisaiktól. A jelentések szerint fogyasztói oldalról egyre nagyobb igény van a testre szabható, egyedi termékekre. Mindez nagy változást hozhat egyes gyártók számára. 

Hirdetés

A trend miatt egyes gyártók arra kényszerülhetnek, hogy a nagy mennyiségű sorozatgyártás helyett kisebb darabszámokkal dolgozzanak, az igények szerinti folyamatos módosításokkal. A Protolabs szerint legalábbis így van: a milleniumi korosztály több mint fele gyakrabban szeretne okostelefont cserélni. 

A vevők 86 százaléka számára vonzó dolog a testre szabhatóság, 60 százalék pedig ezért felárat is fizetne. A megkérdezettek mindenesetre 3 napon belül meg is akarják kaparintani a kiszemelt termékeket, vagyis a luxusra nem hajlandóak várni. 

Egyes gyártók már most kiaknázzák ezeket az igényeket és lehetőségeket. A Galaxy Note 9-et például bővített színválasztékkal adja ki augusztusban a Samsung, miközben a Huawei már most látványos színekkel kínálja a P20 és P20 Pro modelleket. A Motorola a moduláris Moto Mod kiegészítőkkel próbál meg különc lenni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.