Hirdetés

Egyszerre cuki és brutális a Colorful egyedi RTX 3060 modellje



|

A limitált kiadású kártya csúcsteljesítményre képes, de meg is kéri az árát a gyártó.

Hirdetés

A kínai Colorful hardvergyártó iGame divíziója már korábban is együtt dolgozott e-sport csapatokkal, hogy egyedi videokártyákat készítsen, legutóbb például a Royal Never Give Up számára tervezett limitált kiadású GeForce RTX 3090 modellt. A Colorful ezúttal a Bilibili E-Sports szervezettel állt össze, hogy megalkossa az aranyos, de mégis ütős teljesítményre képes egyedi RTX 3060 videokártyát. 

Hirdetés

Colorful iGame Geforce RTX 3060 Bilibili E-Sports OC a látványos festés és az RGB világítás mellett komoly belsővel is büszkélkedhet. Az 1822 MHz-s GPU 3584 CUDA maggal épült és 12 GB GDDR6 memóriát kapott. A 300x134x45 mm nagyságú videokártyán három DisplayPort 1.4 és egy HDMI 2.1 kapott helyet, a hűtésről pedig két 90 mm-es ventilátor gondoskodik.

A videokártya csak limitált darabszámban, és kizárólag az Egyesült Államokban lesz elérhető 839 dollárért, vagyis közel 250 ezer forintért. A Colorful egyedi GPU-jának megjelenésével pedig vetélytársat kapott az EmTek méhecskés RTX 3060 modellje a legcukibb Nvidia kártyák piacán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.