Hirdetés

Egyszerre rettenetesek és csodásak ezek a Star Wars kontrollerek



|

Még érdekesebbek attól, hogy MI segítségével alkották meg őket.

Hirdetés

Annál, hogy hogy néz ki, sokkal fontosabb, hogy milyen érzés kézben tartani egy kontrollert - lehet bármennyire mutatós, ha közben iszonyú kényelmetlen a tartása a különböző díszítések miatt. Az alább látható, Star Wars-tematikájú kontrollereket nem szívesen fogdosnánk, de szerencsére nem is léteznek, csak egy mesterséges intelligencia alapú képgenerátor segítségével hozták őket létre.

A The Dor Brothers Instagram-oldalán jelentek meg, ahol minden képet MI generált. Összesen kilenc darab készült, mindegyik a franchise egyik ikonikus karakteréhez kapcsolódik.

Hirdetés

A Darth Vader ihlette gamepad még úgy-ahogy elfogadható, a C3PO-s és az R2-D2-s egyenesen használhatónak tűnik, de a Darth Maulosra, a Chewbaccásra, és főleg a Yodásra és Mace Windusra nincs magyarázat. Mindet megtaláljátok az alábbi galériában, készüljetek fel, vegyes érzéseket fogtok átélni.

A fent linkelt Instagram-oldalon további borzalmak láthatók, Star Wars táskák, lámpák, egyéb, MI által elképzelt kreálmányok várnak mindekit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.