Hirdetés

Ehető Nokia 3310-essel ünnepli 5. születésnapját a HMD Global



|

Szerinted is ínycsiklandó a Nokia 3310? Akkor ez tetszeni fog!

Hirdetés

3 éves kor felett valószínűleg keveseknek jut eszébe, hogy mobiltelefont rágcsáljanak, de egy cukrászművész, Michelle Wibowo a Nokia telefonokat gyártó HMD Global felkérésére most 40 órányi munkával készített egy teljesen valósághű, méretarányos tortát a Nokia 3310 újabb változata alapján. Belül csokis piskóta és vaníliás vajkrém található, burkolata cukormáz, a gombok egyenként kerültek fel rá.

Hirdetés

A mai világban nem tudhatjuk első ránézésre, hogy mi valódi, és mi torta - ezt is sikerült olyan tökéletesen újraalkotni, hogy ha elég távolról nézzük, elhisszük, hogy tényleg magát a készüléket látjuk. A tortáról (vagy a telefonról?) további képek az alábbi galériában láthatók.

A Nokia 3310 ezen változata 2017-ben jelent meg modern dizájnnal, egyedi felhasználói felülettel, dual SIM támogatással és természetesen a Snake-kel. A maga idejében meglepően jól fogyott, bizonyítva, hogy nem csak okostelefonokra van igény manapság.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.