Hirdetés

Éjjel a jéghideg vízbe ejtette az iPhone-ját, reggel becsobbant érte, működött



|

Ennyit az IP68-as szabvány visszafogott ígéreteiről.

Hirdetés

Nem mindennapi mentőakcióról adott hírt a kanadai Victoria Buzz: órákig a vízben fagyoskodott Roman Czarnomski iPhone XS-e, hogy aztán a férfi másnap reggel alsóneműre vetkőzve beugorjon érte. Jól tette: a mobil így sem ment tönkre.

Czarnomski február 14-én tett egy éjjeli körutat Victoria városának kikötőjében. Lőtt is egy fotót (lásd alább), csakhogy a telefonja ekkor hirtelen kicsúszott a kezéből, majd a vízbe esett.

Hirdetés

A férfi a lehető leglogikusabb utat választotta iPhone-ja kimentésére: megvárta a reggeli apályt, hogy aztán alsóneműben merüljön egyet telefonjáért.

"Felfrissített"

- nyilatkozta Czarnomski a lapnak.

Hősünk végül tényleg megtalálta az iPhone-t, ami most úgy tűnik, működik. Czarnomski bízott benne, hogy így lesz, habár addig azért kételkedett ebben, mígnem rezegni kezdett a zsebében, mikor az őt kamerázó srác átdobta neki a felvételeket.

A 2018-ban piacra dobott iPhone XS IP68-as vízállósági szabványa egyébként két méter mélységig ígér harmincpercnyi folyamatos használhatóságot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.