Hirdetés

Éjszaka is használható lesz a Kobo új könyvolvasója



|

Már ebben a hónapban megérkezhet a Kobo Clara HD, 129 eurós árcédulával.

Hirdetés

A jelentések szerint a következő hetekben érkezik meg az új Kobo Clara HD könyvolvasó. Bár hivatalos bejelentés még nincs, a Notebook Italia kiszúrta a készüléket az online boltokban. 

Hirdetés

Ezek alapján május végi vagy június eleji megjelenésre és 129 eurós árcédulára számíthatunk. A könyvolvasó egy 6 hüvelykes E Ink Carta kijelzőt kapott, ami 300-as képpontsűrűséget garantál. 

A készülékben nincs kártyaolvasó vagy Bluetooth, a tárhelye ugyanakkor 8 GB-os, akad benne 802.11n-es WiFi, az 1500 mAh-s akku pedig több hétnyi üzemidőt biztosít. 

A Clara HD képernyője Comfortlight Pro technológiával rendelkezik, vagyis a sötétben megvilágítható az elektronikus tintára építő kijelző. Bár a képernyőt oldalról világítják meg, vagyis elvileg az elalvást nem zavarja majd a fény, azért a kékfény mennyisége csökkenthető a garantáltan jobb alvás érdekében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.