Hirdetés

Éjszakai móddal frissült az androidos Opera



|

Az új verzióban vannak továbbá témák, és a QR-kódok leolvasása is megoldott.

Hirdetés

Az Opera androidos böngészőjét immáron több mint 100 millió alkalommal töltötték le a Google Play Áruházból. A szoftver most ismét frissült: a 46-os kiadás több fontos újdonságot is hozott magával. 

Hirdetés

A legfontosabbak közé tartozik például a témák elérhetősége. A kezelőfelület immáron színekben is testre szabható - az új funkciók a Beállítások menüben érhetőek el. 

Szintén újdonság az éjszakai mód, ami értelemszerűen a késői órákban segít kényelmesebbé tenni az olvasást, mivel kevésbé terheli meg a szemeinket. 

Van továbbá egy külön értesítési üzenet, ami a privát lapok használatakor jelenik meg. Az apró szellem arra emlékezteti a felhasználót, hogy privát füleket hagyott megnyitva - az értesítés megérintésével mind bezáródik. 

A címsor jobb oldalára került továbbá egy új QR-kódolvasó, a címsor megérintésével pedig másolható vagy beilleszthető egy-egy URL. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.