Hirdetés

Éjszakai móddal újított a Samsung böngészője



|

Több újdonságot is tartogat az androidos Samsung Internet Browser új verziója.

Hirdetés

A Samsung nem is olyan régen frissítette a béta állapotú böngészőjét, azonban a tesztelések nem tartottak sokáig. A legújabb érdekességek és frissítések már meg is érkeztek a Samsung Internet Browser stabil kiadásába. 

Hirdetés

Az aktuális verzió talán legfontosabb újdonsága az éjszakai mód, amely egyre több és több rajongót nyer magának az okostelefonok világában. A v6.0 emellett magas kontrasztú módot is kínál, amellyel a kijelzőn minden tisztábbnak és világosabbnak néz ki. 

A Sync with Samsung Cloud opció emellett lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mentsék és helyreállítsák a böngésző tulajdonságait és könyvjelzőit. Ez utóbbit persze a Chrome-ból is képes leszinkronizálni a Samsung szoftvere. 

Az internet://flags menüben továbbá olyan kísérleti extrák is akadnak, mint a Web Bluetooth, a WebGL 2 vagy a Gamepad kiterjesztések. 

A remekül sikerült Samsung Internet Browser v6.0 minden androidos okostelefonnal kompatibilis, amin legalább Android 5.0 Lollipop rendszer fut - nem kell hozzá Samsung készülék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.