Hirdetés

Éjszakai módot kapott a Samsung Galaxy S10



|

Sokan hiányolták a dedikált éjszakai fotómódot a Galaxy S10 csúcsmobilokról, ezért a Samsung a legutóbbi frissítésben elhozta azt.

Hirdetés

Nagyszerűen sikerültek a Samsung Galaxy S10 csúcsmobiljai, és elképesztően népszerűek is. Egy dolgot azért néhányan hiányolnak róla: a külön éjszakai fotómódot, amivel mostanában a Huawei és a Google szokott villogni. Persze a Bright Night funkció adott, vagyis a mesterséges intelligencia képes automatikusan azonosítani a sötét helyzeteket, és magától feldobja a fotókat. Kézzel azonban nem lehetett eddig hasonlót aktiválni vagy testre szabni. 

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy április végén vagy május elején óriási frissítést kap a Galaxy S10 modellek kamerarendszere, amelynek keretében dedikált éjszakai mód is lesz az okostelefonokon. A SamMobile szerint ez a frissítés az áprilisi biztonsági javításokkal együtt már megérkezett Svájcba, a napokban pedig a világ többi országában is elérhetővé válik. 

A dedikált éjszakai fotómóddal a Galaxy S10 készülékek tulajdonosai bármikor készíthetnek hosszú expozíciós beállításokkal fotókat. Vagyis immáron nem csak az eszköz dönthet ennek használatáról, mi is aktiválhatjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.