Hirdetés

Éjszakai szelfimódot kapott a Huawei P30 és P30 Pro



|

Az EMUI legújabb frissítése hozza el az új funkciót a Huawei jelenlegi csúcsmobiljaira.

Hirdetés

Az utóbbi egy év nagy divatjai közé nem csak a sötét mód tartozik, de az éjszakai mód is. Az előbbi a kezelőfelületet állítja át fekete háttérre, az utóbbi pedig a kamera algoritmusain csiszol úgy, hogy az okostelefon sokkal jobb képet készítsen gyenge fényviszonyok mellett is. 

Hirdetés

A Huawei egy ideje nagyon erős éjszakai fotózásban, most pedig olyan szoftverfrissítést adott ki a P30 és a P30 Pro okostelefonjaihoz, amely éjszakai szelfimódot ígér. Az EMUI 9.1.0.193-as verziója már elérhető Kínában, és a következő hetekben a világ többi részén is megkapják a felhasználók. 

A csomag telepítése után szelfizés közben megjelenik egy új éjszakai mód. Ezt aktiválva szebb képeket kapunk majd gyenge fényviszonyok mellett, de természetesen ennek a feltétele, hogy közben stabilan tartsuk a készüléket. Az eszköz addig több fotót rögzít, és azokat egyesíti. 

Az új EMUI emellett az augusztusi biztonsági javításokat is tartalmazza. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.